Zacznij tutaj

Nie masz pomysłów na obiad, a na samą myśl o wymyśleniu czegoś, co zadowoli całą rodzinę, zaczyna Ci nerwowo drgać powieka? A może czujesz, że codzienne pamiętanie o zdrowej, zróżnicowanej diecie i wartościowych składnikach Cię przytłacza i masz wieczne wyrzuty sumienia z powodu stylu odżywiania?

Jestem tu po to, żeby te wątpliwości i frustracje zniknęły. Nie mam cudownych złotych środków wartych miliony, dzięki którym trzydaniowy obiad ugotuje się sam, a wszystkie dzieci na świecie będą wcinać brokuły i szpinak. Jednak wiem, jak uprościć kuchenne życie i mam dla Ciebie bazę wiedzy, która usprawni codziennie gotowanie. Oszczędzisz czas i pieniądze, będziesz mniej marnować, a gotowanie przestanie być obciążeniem.

Jeśli chcesz gotować szybciej, nie mieć problemów z wymyślaniem kolejnych dań i korzystać ze sprawdzonych rozwiązań kulinarnych, zamiast testowe kolejne anonimowe przepisy z Internetu albo stać z irytacją przed otwartą lodówką z pustą głową, to jesteś we właściwym miejscu.

W kuchni jestem leniwa i uważam, że to ogromna zaleta! Dzięki temu przez lata szukałam rozwiązań, które wszystko usprawniają, pomagają szykować zapasy na czarną godzinę i sprawiają, że gotowanie nie zniechęca tylko przynosi maksimum efektu przy minimum nakładów sił.

Co dla Ciebie przygotowuję?

  • jestem autorką kilku e-booków kulinarnych – Ugryź kuchnię – zamieniaj i gotuj to pierwszy z nich, który pokazuje podstawy łączenia smaków i składników oraz pomaga stworzyć swoją bazę przepisów w oparciu o moje rady i 34 przepisy (24 dania główne, 5 surówek i 5 sosów). Znajdziesz w nim również arkusz do zarządzania domowymi zapasami składników, a także spory rozdział z pomysłami na niemarnowanie jedzenia
  • Dania jednogarnkowe. Jesień i zima to e-book, który tłumaczy, jak organizować pracę w kuchni, aby gotowanie było szybsze i zawiera 42 przepisy na rozgrzewające dania jednogarnkowe, w sam raz na pluchę za oknem
Tak o moich e-bookach piszą ich użytkowniczki 🙂
  • na blogu znajdziesz przepisy na proste i szybkie dania. Jako że jestem mamą dwulatka, to 90% tych przepisów jest w mojej opinii przeznaczonych również dla małych dzieci. Trzymam się wytycznych i aktualnej wiedzy naukowej, ale w mojej kuchni jest sól i bywa cukier
  • w zakładce Materiały do pobrania znajdziesz bezpłatne listy porad, składników, przepisy do pobrania (najczęściej w formacie PDF)
  • prowadzę też grupę na Facebooku, w której odpowiadam na pytania, organizuję warsztaty kulinarne online i przygotowuję czasem materiały specjalne dla jej członków
  • na Instagramie znajdziesz mnie najczęściej – to tam wrzucam nie tylko przepisy i porady, ale też dużo zakulisowej pracy, codziennych szybkich przepisów prosto z własnego stołu, organizuję live’y i czasem pokazuję bardziej prywatną odsłonę
  • możesz również zapisać się na Newsletter – to z niego w pierwszej kolejności dowiesz się o nowych kulinarnych wskazówkach, otrzymasz bonusowe materiały i kody zniżkowe na moje produkty.

A jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o mnie i tym, dlaczego prawniczka postanowiła uczyć innych gotowania, to zapraszam Cię do zakładki O mnie