Cześć!

Od 10 lat moje życie zawodowe kręci się wokół kuchni i kulinariów (chociaż miałam być prawniczką!). Przez ten czas:
- prowadziłam kilka blogów kulinarnych
- gotowałam na żywo podczas porannego programu w lokalnej telewizji
- byłam częścią zespołu wydającego wegetariański magazyn kulinarny w jednym z największych polskich wydawnictw
- gotowałam w prywatnej rezydencji jako szefowa kuchni
- opracowywałam przepisy dla polskich producentów żywności
- fotografowałam produkty kulinarne i opracowane przez siebie dania
- byłam członkinią zespołu start upu kulinarnego, w którym w głównej mierze odpowiadałam za zdjęcia, tworzenie treści, obsługę social media, PR i obsługę klienta
A potem, w kwietniu 2018 roku, urodziłam syna i okazało się, że nikt mnie tak nie wytrenował w byciu tu i teraz, pracy w blokach po 15 minut i upraszczaniu gotowania jak on…
Dlatego, ponieważ jestem dobra w upraszczaniu, rozkładaniu na czynniki pierwsze i tłumaczeniu, dlaczego dzieje się tak a nie inaczej, postanowiłam uczyć innych, jak uprościć sobie kulinarne życie. Wydaję e-booki kulinarne, które upraszczają życie, planer posiłków, uczę planowania dopasowanego do potrzeb rodziny i pokazuję, jak lepiej gotować, oszczędzając pieniądze, czas i nie marnując jedzenia.
Tak o moich staraniach mówią inni:



Czujesz, że nadajemy na podobnych falach? Zapraszam Cię tu częściej, wpadaj też na Instagram i Facebooka. A jeśli chcesz dostać ode mnie kulinarny list co jakiś czas i dodatkowe materiały, które nigdzie więcej nie będą dostępne, zapisz się na newsletter.