Dla kogo są e-booki kulinarne?
Dla kogo są moje e-booki?
Gotujesz, bo musisz, ale wciąż czujesz, że Ty i Twoja rodzina odżywiacie się monotonnie i niezbyt zdrowo? Nie wiesz, jak zaplanować posiłki, żeby nie marnować jedzenia i zawsze mieć w kuchni składniki na dobry obiad? W moich e-bookach kulinarnych znajdziesz odpowiedzi na te bolączki. Wiem, jak frustrujące potrafi być wchodzenie do kuchni po całym dniu pracy i opieki nad dziećmi z myślą “znowu muszę coś wymyślać”. Dlatego nauczę Cię, jak gotować szybciej, na zapas albo, po prostu, bez wyrzutów sumienia zamówić pizzę.
Wiem, że w Internecie są miliardy kulinarnych treści. Jednak przedzieranie się przez nie i weryfikowanie, które z nich są naprawdę wartościowe, to często droga przez mękę. Dlatego zbieram moją wiedzę, popartą latami doświadczenia (więcej przeczytasz na stronie O mnie) i podaję ją w prostej formie. Tak, aby można było od razu wprowadzać te rady w życie. Oczywiście dzielę się moimi sprawdzonymi przepisami, ale dodając do nich tabele zamienników składników oraz uwagi, chcę Cię nauczyć, jak gotować pewniej i z większa spontanicznością, bez obaw, że coś się nie uda.
Dla kogo to nie są e-booki kulinarne?
Jeśli świetnie zarządzasz zapasami, masz każdego dnia pomysł na posiłki, jajka w koszulce szykujesz z zamkniętymi oczami i o 3 w nocy potrafisz wymienić wszystkie źródła smaku umami, to prawdopodobnie nie potrzebujesz moich e-booków. Jeśli jednak lubisz testować nowe przepisy, to może nawet Ty znajdziesz w moich zbiorach coś ciekawego?
Co, oprócz e-booków, otrzymuję?
Do każdego e-booka otrzymujesz dodatkowe pliki do pobrania – w zależności do tytułu, mogą to być listy zakupów, planer posiłków, lista przypraw z różnych stron świata, arkusz do zarządzania zapasami. Decydując się na cały zestaw e-booków, otrzymujesz dostęp do specjalnej strony, z której możesz pobrać wszystkie dodatkowe materiały (niedostępne w przypadku pojedynczych e-booków) i korzystać z nich dożywotnio.
Jakie przepisy znajdę w e-bookach?
Zdecydowanie proste przepisy, które robi się szybko. Stawiam na dużą różnorodność, gotuję dość zdrowo. Staram się aby minimum połowa przepisów w każdym z e-booków była roślinna. Jednak dzięki tabelom zamienników każdy mój przepis można zamienić na roślinne.
W e-bookach kulinarnych znajdziesz przepisy na obiady, kolacje, przekąski. Staram się też gotować sezonowo, używać wielu warzyw oraz owoców, kasz, makaronów, warzyw strączkowych.
Wszystko już jasne? Chodźmy zatem do sklepu!
Jeśli masz więcej pytań, napisz do mnie: kontakt@olgapawlikowska.pl